Den første fandt sted på Café Hack til frokost. Her fik jeg frokostbrættet
som bestod af fra øverst til venstre:
tatar af hellefisk med rygeost og ristet rugbrød
torskeryg med grønne bønner
creme brulee
confit af and stegt med pankorasp
steak af flanskteak med hjemmerørt mayonnaise og gulerødder
rødkitost med skinke
Hertil masser af hjemmebagt brød.
Anmeldelsen kan ses her:
Middagen om aften fandt sted på Früd Spisehus. Forventningerne var meget høje da kæresten og jeg tidligere har besøgt Früd Spisehus og havde en fantastisk oplevelse. Og ved den søde grød - de blev til fulde indfriet.
1. Hapser:
Rygeost med krydderurter, quinoa for crunch, blåbær for sødme. Lyder umiddelbar lidt mærkeligt men overraskede positivt.
2. Hapser - som jeg glemte at fotografere da entusiasmen tog over:
Mousse af foie gras serveret på melbatoast - pyntet med hvidløgsspirer og lidt balsamico reduktion. MUMS.
Forretten:
Fisketallerken bestående af tigerreje, tun og rillette af torsk - på en "skovbund" af tapenade, ristet pankorasp, krydderurter, avocademousse og langtidsstegte tomater
Hovedret: Kalv med knuste kartofler, gulerodspure, grønne asparges, kantareller og glace:
Alt i alt en virkelig sublim madoplevelse og virkelig god service - vi glæder os til at komme igen.
Anmeldelsen kan læses her: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.mangospot.dk%2Faarhus%2Frestaurant%2Ffrud-spisehus-18152.aspx%238835&h=SAQA2nkEZAQDp_s7bGZ02RMFmi9M1XnueNXWngt9JdyF8Fg
Ingen kommentarer:
Send en kommentar