søndag den 9. oktober 2011

Mad uden kød??

Ja som forhenværende vegetar (long story ... :)!) hænder det at jeg spiser et måltid mad uden kød og nyder det. Temmelig meget endda.
Se bare her hvad jeg fremtryllede forleden dag


Auberginebøffer vendt med sesam og stegt sprøde på panden (brug en smagsneutral olie med god fedtsyre-sammensætning og husk at auberginen drikker det olie som du giver den - så hold igen) en salat af rå grønkål, revne æbler, tomater i tern og dressing af æblecidereddike, hvidløg, salt og peber og lidt olie samt valnødder, en salsa af avocado, tomater i tern, limesaft, hvidløg, salt og peber og majskorn fra en friskkogt majskolbe. Det var virkeligt lækkert og var også flot på tallerkenen. Kæresten spiste det også med velbehag og nævnte ikke fraværet af kød... :)
Resten af auberginebøfferne blev skåret i strimler og brugt i den wokret som vi lavede dagen efter.. I bedste Stop Spild af mad-ånd. Se mere her http://stopspildafmad.dk/

2 kommentarer:

  1. Er hermed blevet fast læser af din blog! Dejligt med restemad - og tusinde tak for henvisningen til os :)

    KH
    Selina Juul

    SvarSlet
  2. Hej Selina. Velkommen til - det er rart med kommentarer! Jeg synes at Stop spild af mad er et godt initiativ. Selvom det burde være sund fornuft er det desværre alligevel ikke for mange. Mit bedste tip til stop spild af mad i en privat husholdning er at købe en wok - med den kan alle grøntsagsresterne og kødresterne trylles om til de lækreste måltider.. :)

    SvarSlet